Beauty by Petra
Schoonheidsspecialiste

 

Nu is een hele mooie tijd om de huid grondig te reinigen en dode huidcellen te verwijderen. Om weer een mooie, egale huidteint te krijgen kunt u de huid laten peelen.

Peelen betekend letterlijk afpellen en dat is precies wat er gebeurd. De oude, dode huidcellen worden afgepeld zodat er weer nieuwe huidcellen naar boven komen. Er zijn diverse peelings die oppervlakkig of diep op de huid werken. Hoe dieper de peeling hoe mooier het resultaat. Ik help u graag om te kijken wat voor u de beste peeling zal zijn. De pumpkinpeeling en de lacticpeeling zijn geschikt voor ieder huidtype. De lacticpeeling wordt vooral ingezet bij pigmentvlekken en donkere huidtypes.

Nieuw in mijn salon is de bio kruidenpeeling. Een peeling waar uw huid zichtbaar van opknapt. Hij is voor iedere huid te gebruiken en heeft geen herstelperiode. Perfecte peeling om de huid weer gezond en glossy te maken.  

Peeling geeft al na 1 behandeling een mooi resultaat! Voor een duidelijke huidverbetering zullen meer dan 1 behandeling nodig zijn.  

Wilt u ook graag een frisse, egale huid? Kiest u dan eens voor een peeling in mijn salon!

Ook voor de handen is er een mooie peeling met een paraffinepakking en handmassage. De handen worden optimaal verzorgd, gevoed en voelen hierna zijdezacht aan. Deze behandeling kost € 10,00 en is ook erg leuk om iemand kado te geven. De bon wordt mooi voor u ingepakt!

Tevens heb ik een combideal: Gezichtsbehandeling en handverzorging. Gezichtsreiniging + scrub + masker + crème + paraffine handpakking in een behandeling. De kosten hiervan zijn € 27,50.