Beauty by Petra
Schoonheidsspecialiste

 

Microdermabrasie ongeveer 70 minuten € 40,00.

Kuur van 6 = 5 betalen!!!

Diamond Microdermabrasie plus gezichtsbehandeling:
huidanalyse, uitleg behandeling, reinigen, peeling, microdermabrasie, onzuiverheden verwijderen, ampul/serum ingebracht door ultrasoundmassage, een aangepast masker, intensieve dag- of nachtverzorging.

Diamond Microdermabrasie is een peeling die dode huidcellen verwijdert met behulp van diamanten opzetstukjes zodat er een vitalere huid met nieuwe, jonge cellen tevoorschijn komt, ook de poriën worden diep gereinigd. Door deze peeling wordt de huid gestimuleerd tot een betere doorbloeding en zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen. Deze behandeling is voor vele huidtypes, zowel dames als heren, geschikt en wordt aanbevolen om de huidconditie te verbeteren of te verjongen. Het vermindert fijne rimpeltjes en huidverkleuringen, verkleint grove poriën, verwijdert onderhuidse bultjes/puisten, vervaagt (acne) littekens. Al na 1 behandeling ziet u verschil.

Deze behandeling wordt het best toegepast in kuurverband (3 - 6 behandelingen) om de huid stapsgewijs te kunnen verbeteren. Een kuur bespreekt u met uw schoonheidsspecialiste en is afhankelijk van uw huid en het gewenste resultaat. Aanbevolen wordt om uw huid thuis met de juiste producten te blijven verzorgen voor een optimaal effect.

De behandeling is pijnloos en niet schadelijk. Na de behandeling kan de huid lichtelijk gevoelig en rood zijn. Dit verdwijnt binnen enkele uren tot 2 dagen. 

Proefbehandeling: Reinigen, Microdermabrasie, masker en crème € 24,=.

Voor meer informatie over de behandeling kunt u mij altijd bellen of een mail sturen.