Beauty by Petra
Schoonheidsspecialiste

 

Microneedling ongeveer 60 minuten € 50,00.

Kuur van 6 = 5 betalen!!!

Microneedling met Enterpen of te wel Collageen Inductie Therapie 


 Huidanalyse, uitleg behandeling, reinigen, onzuiverheden verwijderen, microneedling, ampul/serum eventueel ingebracht met ultrasoundmassage, een bio cellulose masker, intensieve dag- of nachtverzorging.

Met micro-needling (een vorm van Collageen Inductie Therapie) wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine openingen in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling maakt de huidspecialist gebruik van krachtige werkstoffen gericht op wat jouw huid nodig heeft. Tijdens de behandeling wordt diep in de huid het natuurlijke herstelproces geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Al na 1 behandeling ziet u verschil.

Deze behandeling wordt het best toegepast in kuurverband (3 - 6 behandelingen) om de huid stapsgewijs te kunnen verbeteren. Een kuur bespreekt u met uw schoonheidsspecialiste en is afhankelijk van uw huid en het gewenste resultaat. Aanbevolen wordt om uw huid thuis met de juiste producten te blijven verzorgen voor een optimaal effect.

De behandeling is vrijwel pijnloos en niet schadelijk. Na de behandeling kan de huid lichtelijk gevoelig en rood zijn. Dit verdwijnt binnen enkele uren tot 2 dagen. 

 

Voor meer informatie over de behandeling kunt u mij altijd bellen of een mail sturen.