Beauty by Petra
Schoonheidsspecialiste

Uitleg van een behandeling:

 

Allereerst kijk ik wat voor huidtype u heeft. De vapozone verspreidt stoom waardoor de poriën open gaan staan. De huid wordt gereinigd met een olie/melk/schuim. Dan volgt een scrub/lysing/peeling. De huid wordt afgenomen met lotion. Mee-eters etc worden nu verwijderd. De wenkbrauwen en bovenlip worden ontdaan van ongewenste haartjes. Een rijke massage crème/olie wordt aangebracht en de huid wordt heerlijk gemasseerd. Met een warme compresdoek wordt de crème/olie verwijderd en de huid wordt geneutraliseerd met een toner. Hierna wordt het masker aangebracht en terwijl de huid wordt gevoed krijgen de handen een crèmemassage. Het masker wordt afgenomen met een warme compresdoek en een lotion. Ter afsluiting wordt er een verzorgende dag/nacht crème aangebracht.

Dit is een voorbeeld van een standaard behandeling op basis van Aloë Vera producten en is geschikt voor ieder huidtype. De behandeling kan uitgebreid worden door het gebruik van een ampul/concentraat/serum/vliesmasker voor een doelgericht resultaat. Ook kan in plaats van Aloë Vera gewerkt worden met Nouvital of Isis Pharma producten die hogere waardes bevatten. Deze hebben een beter effect voor bijvoorbeeld anti-aging en huidverbetering.

 

Wilt u weleens ervaren hoe uw huid eruit ziet en voelt na een behandeling?                                        Kom dan eens langs voor een kennismakingsbehandeling! U zult zien dat u tevreden zal zijn!!